intelligenstraening-til-hunde

Intelligenstræning & Intelligens legetøj til hunde

Er et must til mange hunde, som har brug for at få udfordret deres sanser. Madskålen Pulse fra Northmade er konge over dem alle, da den bliver ved med at udfordre og aldrig bliver for nem, da “spillet” aldrig er det samme og derfor hele tiden stiller krav til hunden.

Madskålen fra pulse gør flere ting, den udfordre din hunds på flere niveauer og den kan både benyttes som ren træning, men også til hunde som skal være alene hjemme.

Når det kommer til intelligenstræning, så virker den på hunde, hvor Intelligenstræning er helt nyt, til hunde som har været i gang længe. Da man kan sætte sværhedsgraden op, ved at slukke for lyden, lys eller begge dele. Man kan også sætte den sammen med flere madskåle fra pulse, faktisk helt op til 10 madskåle, så hunden ikke ved hvilken madskål der er aktiv, det betyder hunden vil blive nød til, at tjekke flere madskåle efter hver bid og det er Intelligenstræning der vil noget, hunden vil efter være stimuleret og klar til en lille lur 🙂 

 

Intelligensspil til hunde

Ja intelligensspil er også en mulighed og det er virkelig god intelligenstræning, at have et intelligensspil. Nina Ottosen har lavet flere intelligensspil og er kendt for sin kvalitet, plus de fås i flere forskelle sværhedsgrader – så der altid er ny udfordring at hente hos intelligensspil fra Nina Ottosen.