hundeliner-seler-og-halsband

Hundehalsbånd

Når man har eller lige har får en hund, unghund, hvalp – så skal man også finde ud af hvilken hundehalsbånd ens hund skal have.

Til hvalpe vælger mange en billige nylonline, da hvalpen hurtigt vokser ud af sit hundehalsbånd og derfor vil man, i mens den vokser kunne opleve, at man skal skifte hundehalsbånd 1 – 3 gange og derfor vælger mange et billigt hundehalsbånd og først køber et bedre og flottere halsbånd, når man ved den kan passe sit hundehalsbånd når den er færdig med at vokse.

Se alle vores hundehalsbånd her:
https://www.vetboxen.dk/collections/hundehalsband

 

Hundeseler

Hundeseler er blevet noget af det mest brugte, når det kommer til at gå tur med sin hund, og det er der god grund til, da en hundesele giver hunden god komfort og hundeejer kontrol over hunden. En hundesele gør det nemmere, at slippe for en hund der trækker og hvis den trækker, så er det nemmere, at holde / styre hunden.

Vi har et rigtig stort udvalg af hundeseler, fra alle de kendte mærker og med masser af forskellig pasninsmuligheder, så du vil helt sikkert kunne finde lige den hundesele som passer dig og din hund her på Vetboxen.dk.

Se alle vores hundeseler her:
https://www.vetboxen.dk/collections/hundeseler

Hundeliner & hundesnor til hunde

En hundeline eller hundesnor er en nødvendighed for at kunne gå tur med ens hund. Ligesom et hundehalsbånd, SKAL man have en hundeline eller hundesnor.

En hundeline eller hundesnor fås i flere forskellige modeller, nogle er 2-delt andre har et fast mål. Der er også hundeliner og hundesnore som man kan bruge til at jogge / løbe med, dem kan man sætte fast rundt om maven og på den måde have mere frihed til at løbe.

Hundeliner og hundesnore er også Flexi liner, som er en rulleline, fordel ved disse er længden og det de ruller sammen i en holder, så man ikke skal holde styr på 8 meter hundeline 🙂 Flexi linen er derfor også en meget populær hundeline.

Hvilken hundeline eller hundesnor du vælger er kommer derfor an på hvilken formål den skal have, er det en hundeline eller hundesnor til træning, vil det ofte være en 2-dels hundeline eller en lang 1-del hundeline eller hundesnor.

Til daglig brug hvilken det ofte være en 2-delt hundeline eller hundesnor, eller en Flexi line. 

Men det er ofte også et spørgsmål om smag og ofte vil man have flere forskellige hundeliner og hundesnore, så man har til de forskellige gøremål, man har med sin hund.

Du finder vores hundeliner & hundesnore her:
https://www.vetboxen.dk/collections/liner

Du finder vores Flexi liner her:
https://www.vetboxen.dk/collections/flexiliner

Træningsliner og seler til hunde

Ja de fleste hundeejer vil i løbet af deres hunds hvalpetid og ofte i gennem hele ens hunds liv, gå eller dyrke noget hundetræning – det er næsten nødvendigt og noget vi ALTID vil anbefale, om man er førstegangs hundeejer eller har haft hund før, så kan en hundetræner næsten altid komme med nye vikler eller tips, der vil gøre det, at være hundeejer langt sjovere for både hund og ejer.

Og her skal man ofte bruge en træningsline og et helkvæler halsbånd, så man er godt til hurtigt og uden hiv, at vise hunden hvad man ønsker. 

Træningsline er også lange og i et stykke, så man kan give hunden lang snor men fortsat have fat i den, da der ofte vil være andre hunde m.m. hvor det er godt altid at have fat i hunden.

Træningsline har ofte også en overflade, der gør den ikke glider i ens hånd, selv i regnvejr.

Se vores udvalg af træningsline her:
https://www.vetboxen.dk/collections/traeningsliner-og-seler

Hundelys, Lygter & tilbehør

Ja, det giver lidt sig selv, men det i de mørkevinterperioder kan det være meget svært, hvis ikke umuligt at se en hund, som ikke har lys på. Dette ses også i tal fra Dyrenes Beskyttelse, som viser en kraftig stigning i påkørte hunde, i den mørke vintertid. Derfor er det også vigtigt, at få lys på sin hund, i form af hundelys / lygte, så man kan se hunden. Det er hjælper også på førerens sikkerhed, at ens hund er lyst op med en hundelygte.

Når det kommer til at vælge hundelygte, er der rigtig mange muligheder, ofte hænger pris og kvalitet meget sammen, når det kommer til hundelygter er dette også noget man ofte vil se, da det koster noget, at lave en kvalitets hundelygte, der kan holde til vind og vand og lyse godt nok op, til at den bliver set, selv på lang afstand. Det er ikke nogen hemmelighed at Orbiloc, som er et Dansk mærke, har lavet en hundelygte, som er en klasse for sig og den koster ikke det store, når man tænker over den kvalitet som følger med.

Men der er flere gode hundelygter i vores kategori for hundelygter, så der er helt sikkert også noget for dig.

Det vigtige er, at få lys på sin hund, så den kan ses.

Se vores store udvalg af hundelygter og tilbehør til hundelygter her:
https://www.vetboxen.dk/collections/hundelys-lygter

 

Flexi liner

Flexi linen er meget kendt og brugt af hundeejer, da den giver stor frihed til hund og hundeejer. Der er derfor også en del kopier på market og derfor skal man være lidt vågen, da der er en grund til den kvalitet som er bag mærket “Flexi”.

Flexi linen er en rulsammen line, der giver mulighed for lang line til din hund, men sikre dig på samme tid kontrollenen over din hund, mens du giver din bedste ven bevægelsesfrihed, så han/hun kan gå på opdagelse. Flexi er det ideelle bånd mellem dig og din bedste ven og vil give dig meget glæde.

Hos os finder du en helt kategori, kun med flexi liner, som du finder her:
https://www.vetboxen.dk/collections/flexiliner

Anti Gø halsbånd

Der er ingen grund til at acceptere med endeløs gøen fra ens hund i haven eller hjemme, ofter giver folk op, til stor gene for en selv og ikke mindst ens naboer.

Der findes nemlig løsninger til dette gø problem, nemlig et anti gø halsbånd fra Pet-Safe, som øjeblikkeligt din hund, signal om at stoppe, ved at sprøjte en harmløs vaske med eller uden duft ud, som gør de fleste hunde stopper med at gø og da det sker hver gang ens hund gør, så den hurtigt lærer at det skal man ikke.

Anti gø fra pet-safe har en mikrofon, som med det samme opfanger når hunden gør, hvilket udløser den harmløs vaske via et sprøjt. Sprøjtet med vaske distraherer din hund fra at gø – Anti gø halsbånd fra Pet-Safe er sikker for alle hunde, herunder hvalpe.

Find vores Anti Gø halsbånd fra Pet-Safe og tilbehør til samme her:
https://www.vetboxen.dk/collections/anti-go-halsband

 

Vi fører alle de kendte mærker, inden for hundeline, seler og halsbånd.

Hos os finder du masser af hundeliner, seler og hundehalsbånd af høj kvalitet til rimelige priser fra eksempelvis Ruffwear, Curli, Hurtta, Flexi, Trixie og naturligvis også den kendte hundesele fra Julius-K9..

Vi har opdelt vores udvalg af Hundehalsbånd, HundeselerHundeliner & liner til hundeTræningsliner og seler til hundeHundelys, Lygter & tilbehørFlexi linerAnti Gø halsbånd i forskellige kategorier, så du nemt kan finde frem til det du er efter.