DANMARKS BEDSTE HUNDEFRISØR

Bestil tid hos vores professionelle og uddannede hundefrisør

Kun økologisk hundeshampoo

I vores hundesalon er kun det bedste godt nok, derfor benytter vi også kun professionel økologisk hundeshampoo & balsam fra B&B.

Professionel hundefrisør

Vores hundefrisør er naturligvis uddannet og har været det siden 2014. Alma er fra Litauen og er en rigtig hundeelsker, som altid vejleder & behandler hunden professionelt og ordenligt.

Find vores hundesalon 

Du finder vores flotte hundesalon i Skovlunde Center Syd lige overfor SuperBrugsen. Der er gratis parkering og vi henter gerne din hund, ring og hør nærmere.

Vi har Danmarks dygtigste udlærte hundefrisør

Bestil til på tlf 5353 2929, eller besøg os på facebook og se en masse billeder 🙂

Få din hund klippet i Skovlunde & Ballerups Økologiske hundesalon!
I vores flotte hundesalon, som ligger i Skovlunde center Syd, i Foderboxen.dk (lige overfor SuperBrugsen), her kan din hund eller kat komme til hundefrisør, blive vasket og klippet eller trimmet. Hos Foderboxen.dk er det kun uddannet personale der står for behandling af din hund og alt shampoo m.m. er Økologisk og parabenefrit.

P.s. Din hund må gerne have en taske, tæppe, godbidder m.m med.

ÅBNINGSTIDER

Mandag: kl 10.00 til kl 18.00
Tirsdag: kl 10.00 til kl 18.00
Onsdag: kl 10.00 til kl 18.00
Torsdag: kl 10.00 til kl 18.00
Fredag: kl 10.00 til kl 18.00

Hundefrisøren har lukket Søn- og helligdage.

Ved tidsbestilling træffes bedst efter kl 11.00 i hverdagene

Foderboxen aps

Hvilke behandlinger kan jeg få hos Foderboxen.dk’s hundesalon?

Vi har rigtig mange forskellige behandlinger, dette er de mest kendte/brugte. Men er dette ikke lige det du ønsker, eller har du nogle specielle ønsker, så giv os et ring.

Hvalpeklip eller Bamseklip (klipning med saks)
Hvis din hund skal se “Fluffy” ud 🙂 En bamseklip/hvalpeklip er en klip som er ret bogstavelig. Hunden bliver klippet så den ligner en bamse, dvs at den har et par cm over hele kroppen og et rundt sødt hoved. Bamseklippen laves på langhårshunde som fx Shih Tzu, Malteser og puddel. Denne behandling er inklusiv bad, føn og negleklip.

Hunderacer som normalt vil få denne behandling:

Bischon havanais
Cotton de tulear
Bichon frise
Shih tzu
Lhasa apso
Malteser
Puddel (toy puddel, dværgpuddel, mellem puddel)

 

Trimning (pels tages ud med fingrene)

Denne behandling er til hunde med trimmepels (ruhårede) så som Westie og andre terrier. Mange tror, at når der tales om at hunden skal trimmes, er det på samme måde som vi mennesker gør på os selv, altså med en hårtrimmer/maskine. Dette er ikke korrekt.

Når du går til hundefrisøren og får din ruhårede hund trimmet, så bliver pelsen faktisk plukket af. Dette gøres enten med fingrene eller med en såkaldt trimmekniv. Håret har løsgjort sig fra hårsækken og kan derfor nemt hives ud, helt smertefrit, men hunden skal stadig lære processen og vil som regel brokke sig lidt de første par gange. Dette betyder ikke at det gør ondt på hunden. Pelsen er lavet til at blive trukket af. En trimning foregår som oftes 4-6 gange om året. Pelsen skal have en vis længde (alder) før hårsækken slipper håret. Når hunden trimmes, skal den ikke vaskes, da alt det beskidte hår bliver fjernet på denne måde, dog anbefaler man at vaske hunden et par gange om året. Hvis hunden ønskes vasket i forlængelse af trimningen, gøres dette 48 timer efter selve trimningen, da hårsækkene skal lukke sig først. Man kan risikere at pelsen bliver “blød”, altså svær at trække af, hvis den vaskes for ofte, og det kan betyde at det vil gøre ondt på hunden at blive trimmet fremover. Desuden kan den udvikle eksem ved vask lige efter trimningen. Der er selvfølgelig altid undtagelser, men det er bedre at være på den sikre side og følge tommelfinger reglerne 🙂 Husk selvfølgelig at bruge en terrier hundeshampoo med den rigtigte Ph værdi. Har du en ruhårshund du ønsker klippet med maskinen, eller af en årsag ikke kan trimmes, lad din Hundefrisør vide det 🙂 Denne behandling er inklusiv negleklip.

Hunderacer som normalt skal trimmes:

Cairn terrier
Schnauzer
Ruhåret gravhund

Nedklip (klipning med maskine)
Hvis hunden skal være kortklippet. Nedklip kan gøres på de fleste racer. Dette foregår med en klippemaskine og et skær der sørger for at pelsen bliver helt kort. Man kan sige at hunden bliver barberet, men uden at den bliver skaldet 😉 Denne behandling er inklusiv bad, føn og negleklip.
Udredning

Denne behandling er til hunden der  bare lige skal “shines” op, dvs bad og ret af f.eks. poter og ansigt. Udredning er til alle hunde, der ikke er korthårede. Udredningen foregår med børste og kam på langhårshunde som fx Shih Tzu, og også med Furminator på fx Labrador. Målet med udredningen er at fjerne filterknuder og/eller fjerne overskydende hår (som hunden som regel smider på stuegulvet. Ønskes affældning af korthårshunde, foregår dette med Furminator, gummibørste og lavasten. Denne behandling er inklusiv bad, føn og negleklip.

Vask
Denne behandling er til alle hunde som er korthårede, både med og uden underuld. Korthårede hunde kan også trænge til en tid i salonen. Den bliver vasket, fønet og får klippet negle. Hvis hunden er en hund med underuld, bliver dette redt væk, så vidt muligt 🙂

Vi vælger at vaske med B&B’s økologiske hundeshampoo, da den er god for din hund og for miljøet, og så er det også den bedste shampoo!

B&B’s økologiske hundeshampoo er uden parabener, uden E-numre, uden silikone, uden parafume og uden kunstige farvestoffer og så er den Dansk 🙂