hundefoder

Hundefoder fra Specific

Hundefoder fra SPECIFIC™ fås ofte både som tørfoder (foderpiller) og vådfoder (paté). Tørfoder er generelt mere økonomisk og giver naturligt hunden mere at tygge på. Vådfoder er velsmagende alternativer i praktiske foliebakker.

Du kan give din hund vådfoder som hverdagsfoder, som weekendmåltid, som godbid eller som et lækkert alternativ til tørfoderet. Foliebakkerne med vådfoder kan opbevares i køleskab i flere dage efter åbning, men husk at servere maden ved stuetemperatur.

Hundefoder fra Hill’s

Hill’s har mere end 220 dyrlæger, forskere med speciale i foder, teknikere og ernæringseksperter med ph.d.-grad ansat. Ders opgave er, at sikre deres hundefoder, om det er “normal” eller diætfoder, opfylder din hunds behov.

Når det kommer til hundefoder fra Hill’s, så er der streng kontrol af deres ingrediensleverandører, så de sikre de produktionsanlæg, som bliver brugt til at fremstille deres hundefoder, opfylder strenge kvalitetsstandarder, kan blive godkendt af Hill’s.

Ikke nok med, at hver ingrediens i Hill’s hundefoder undersøges af hensyn til sikkerheden. Analyserer de også hvert produkts ingrediensprofil for de essentielle næringsstoffer for at sikre, at din hund får den præcise sammensætning, som de har brug for i deres hundefoder.

Hill’s foretager også årlige kvalitets-systemanalyser af alle produktionsanlæg for at sikre, deres hundefoder opfylder de høje standarder, som din hund fortjener.

Hill’s stiller også krav om overholdelse af god fremstillingspraksis (Good Manufacturing Practices – GMP) som er nogle regler og krav, som er styret fra USA på globalt plan, så din hunds hundefoder, produceres under rene og hygiejniske forhold.

Der bliver også foretager afsluttende sikkerhedskontrol dagligt af alt Hill’s hundefoder som hjælp til at sørge for, at sikkerheden for din hunds hundefoder er i top.

Udover alt dette, så bliver alt hundefoder kontrolleret fysisk og testet for vigtige næringsstoffer inden udsendelse, som bidrag til at sikre, at din hund får et ensartet produkt hver gang.

Hundefoder fra Eukanuba Veterinary

I EUKANUBA hundefoder bliver der kun, brugt animalsk protein af høj kvalitet, og de bruger aldrig koncentrerede vegetabilske protein ingredienser i deres hundefoder. Eukanuba bruger også fiberstoffer og en nøje sammensat blanding af vigtige vitaminer og mineraler, baseret på deres mange års erfaring med fremstilling af hundefoder.

Eukanuba sorterer alle ingredienser i deres hundefoder nøje og udfører mere end 120 kvalitetskontroller, så du kan stole på, at du altid får det bedste.

På den grønne del, er hundefoder fra Eukanuba også miljøvenligt, hvor mindst 25 % af deres fabriks energi genereres af deres helt egen vindmølle.

Hundefoder fra Carnilove

Hundefoder fra Carnilove indeholder 70% vildt kød af oprindelse og 30% Skovfrugter, Veggies & Urter. OG det er en hundefoder som er både kornfrit og kartoffelfrit.

En af de unikke ting ved hundefoder fra Carnilove, er den brede vifte af omhyggeligt udvalgte kød af vild oprindelse, som rensdyr, and, fasan, kalkun, lam, vildsvin og laks, svarer til sammensætningen af naturligt bytte og sikrer indtagelse af vigtige aminosyrer.

Skovfrugter, grøntsager, vilde bær og urter er naturlige kilder til vigtige vitaminer, antioxidanter og andre vigtige næringsstoffer..
 

Godt hundefoder er vigtigt!

“Du bliver, hvad du spiser,” siger man, og det gælder i høj grad også for din hund. Kvaliteten og sammensætningen af din hunds hundefoder er meget vigtig. Når du fodrer din hund med hundefoder fra mærker, der går op i kvaliteten, træffer du et sikkert og sundt valg.

Hundefoder der passer til din hund

Brug vores kategorier til at find det foder, der passer bedst til din hunds behov, afhængigt af dens alder, racens størrelse og sundhedstilstand. SPECIFIC, Hill’s Prescription Diet og Eukanuba Veterinary fås udelukkende hos dyrlæger og hos Vetboxen.dk, så du altid får professionel rådgivning.

 

Hundefoder til alle hunderacer og størrelser

Når du handler hos Vetboxen.dk handler du for det første Dansk og ikke igennem en udenlandsk webshop, der gemmer sig bag lidt Dansk, du handler også lokalt, da alt du køber igennem Vetboxen.dk går igennem den dyrlæge du vælger eller som ligger nærmest din bopæl. Som et plus, finder du på samme tid et af Danmarks største udvalg af produkter indenfor hundefoder og andre produkter til hunde.

Vi føre kun mærker som står indenfor deres kvalitet og vi har derfor også hundefoder til alle hunde, som du har en hvalp, en voksen hund eller om din hund er lille, stor eller gammel. Så har vi hundefoder til den.

Skulle din hund lide af en sygdom eller en lidelse af anden art, vil vi også her kunne dække dit behov, da vi føre alle de kendte mærker du finder hos den lokale dyrlæge eller dyrehospital. 

Dette føre os til vejledning, du kan altid ringe til os og få hjælp til hvordan du benytter vores hjemmeside og til support af de produkter, som ikke kræver en dyrlæge er inden over, men skal din hund have en sygdomsdiæt og har du et spørgsmål, kan du altid også tage kontakt til en af de mange dyrlæger som er medlems her på Vetboxen.dk og få hjælp til hvilken foder du skal vælge til lige din hund.

Men det som gælder alt vores hundefoder er at, det er fyldt med alle de gode næringsstoffer, omega-3-fedtsyrer og af de rigtige proteiner. Dette betyder du hos os altid finder masser af hundefoder til alle typer hunde, som inden holder alle de vigtige ingredienser, som din hund skal bruge for at være en velfungerende og glad mæt hund.

 

Tips til hvad du gør, hvis din hund ikke vil spise!

Hvis din hund ikke vil spise, så har vi et rigtig godt blogindlæg, som har hjulpet mange med, at få deres hund til at spise en sund hundefoder, så man har en sund, glad og rask hund.

Læs blog indlæg her:
https://www.vetboxen.dk/blogs/news/115407684-hvad-stiller-man-op-nar-hunden-ikke-vil-spise