Eukanuba Veterinary Diets

10 ÅRS LÆRING, MED EUKANUBA HUNDEFODER, VISER AT HUNDE KAN LEVE LÆNGERE END DERES TYPISKE LEVETID

Din bedste ven fortjener at nyde et længere liv end sin race typiske levetid. Eukanuba’s observationer, gennemført over 10 år på hele 30 hunde, har vist, at EUKANUBA hundefoder kan hjælpe hunde til at leve længere. Deres usædvanlige ernæring sammen med passende pleje kan hjælpe dig og din bedste ven til at dele livets eventyr sammen for endnu længere.

Hvad gik Eukanuba’s test så ud på?

For over 10 år siden satte Eukanuba sig op for at hjælpe med at finde hemmelighederne for meget vellykket aldring, så så mange hunde som muligt kunne leve et længere og sundere liv. Deres observationer viser, at næsten 90% af deres 39 hunde på EUKANUBA kost / hundefoder hele livet og plejet med passende pleje, fortsatte med at leve længere end den typiske levetid for deres race.

Mens den typiske levetid for en Labrador er 12 år, levede hunde i deres gruppe endda uden for deres raceres typiske levetid.

En kombination af EUKANUBA ernæring, perfektioneret over 45 år, sammen med passende pleje, hjalp dem til at leve længere og sundere liv.

Det som også kom frem fra disse observationer, var at hunde som får en kvalitets hundefoder som Eukanuba, gennem hele livet, ikke bare lever længere, men de har også færre følgesygdomme, som gigt.

Så ikke nok med de hunde som Eukanuba har lavet et af de længste studier på levede længere, så var deres livkvalitet også meget højre. Vi har her på Vetboxen.dk været med til et fordrag med DYRLÆGE NAVN som personligt har fuldt og set de hunde som var med i denne undersøgelse, som fortalte om hunde på 16 og 18 år han selv som dyrlæge, ville skyde til at være 8-10 år gamle.

EKSTRAORDINÆR ERNÆRING OG PASSENDE PLEJE, KAN HUNDE LEVE LÆNGERE END DERES TYPISKE LEVETID

Din bedste ven fortjener at nyde sit liv til fulde. Det er derfor Eukanuba er forpligtet til at gøre hundes liv sundere, bedre og længere. Takket være 45 års forskning, har denne kvalitetsernæring vist sig at give sundhedsmæssige fordele på både kort og langt sigt. MED EKSTRAORDINÆR ERNÆRING OG PASSENDE PLEJE, KAN HUNDE LEVE LÆNGERE END DERES TYPISKE LEVETID

Men den sande belønning, ved brugen af Eukanuba hundefoder, er ikke bare at tilføje på flere år, men at lykkes med at få et sundt og langt liv.

Mød hunde selv

Ved kun at spise Eukanubas hundefoder og med passende pleje har disse labradorer overskredet den typiske levetid for deres race, mens de både var aktive og fulde af liv. Her er et kig ind i deres verden.