eukanuba-hundefoder

Hvorfor vælge Eukanuba?

Vi har beskæftiget os med kæledyrspleje siden 1969, så vi ved, hvad dit kæledyr behøver for at leve et langt og sundt liv ved din side.

For bedre at kunne forstå, hvilken virkning kosten kan have på en hunds levetid, har EUKANUBA lavet en undersøgelse over ti år, hvor bl.a. 39 labradorer indgik. Deres sundhed og levetid blev overvåget, og resultaterne var enestående – tæt på 90 % af de labrador retrievere, som blev fodret med EUKANUBA kombineret med passende pleje, blev ældre end racens typiske levetid på 12 år.

Hvad der er endnu mere utroligt er, at næsten en tredjedel (28 %) af hundene øgede deres levetid og blev hele 15,6 år. Én hund, Utah, blev hele 17 år og 11 måneder. Det svarer til ca. 109 menneskeår.

Her hos EUKANUBA brænder vi for, at hjælpe din hund med at kunne leve et længere og sundere liv sammen med dig. Derfor giver vores specialfoder til hundens forskellige livsstadier en speciel sammensat ernæring, der er baseret på hundens behov.

Mød hundene og læs mere om undersøgelsen her; https://www.eukanuba.dk/bevis-på-et-langt-liv

Hos EUKANUBA bruger vi kun animalsk protein af høj kvalitet, og vi bruger aldrig koncentrerede vegetabilske proteiningredienser i vores opskrifter. Vi bruger også fiberstoffer og en nøje sammensat blanding af vigtige vitaminer og mineraler, baseret på vores mange års erfaring.

Planet friendly food

Vi sorterer alle vores ingredienser nøje og udfører mere end 120 kvalitetskontroller, så du kan stole på, at du altid får det bedste.

Vores foder er også miljøvenligt, hvor mindst 25% af vores fabriks energi genereres af vores helt egen vindmølle. Derudover kan nævnes brug af LED-belysning, recirkulering af vand, mm.