Eksklusiv rabatkode i samarbejde med Salesduck.com & Hill’s Science Plan

Eksklusiv Vetboxen.dk rabatkode i samarbejde med Salesduck.com

Tak fordi du valgte at kigge forbi Vetboxen.dk for at se vores tilbud på foder til hunde & kat fra Hill’s Science Plan.

Vi køre denne rabatkode sammen med Salesduck.com og rabatten er på hele 20% og kan kun benyttes sammen med Salesduck.com. Du opspare dog som medlem altid op til 10% rabat, som du kan benytte på dit næste køb. Så skynd dig at blive medlem, så er der masser af penge at spare 🙂

Hvorfor vælge at foder din kat eller hund med Hill’s Science Plan

Alle, der arbejder hos Hill’s, er klar over, at der er et særligt bånd mellem dig og din hund eller kat. Derfor gør de hos Hill’s også en ekstra indsats for at tilbyde dig den bedste ernæring til din hund eller kat, så du er sikker på, at det foder du giver din hund eller kat bliver ved med at være godt og sundt.

Hill’s indfører hele tiden nye metoder til at sikre ingredienser af højeste kvalitet og optimal balance i næringsstofferne, så de passer til din hunds eller kats specifikke alder, race og helbredsmæssige behov. Måske er det forklaringen på, at Hill’s hunde- og kattefoder er det, som dyrlæger vælger at fodre deres egne hunde og katte med.

Hvordan benytter du så denne Rabatkode ?

Det er meget simpelt at gøre brug af SalesduckBoxen rabatkode, det eneste du skal gøre, er at finde de produkter du kan skal bruge og når du kommer til din “indkøbskurv” er det eneste du skal gøre, at taste “SalesduckBoxen” ind i det felt til rabatkoder. Så trækker vores system 20% fra på de produkter, som rabatkoden nu gælder på.

Det bliver ikke meget mere simpelt !

Herunder kan du finde frem til alle de forskellige fodre som Hill’s Science Plan har til hund & kat, så klik på det kæledyr du ønsker at finde foder til.. 

For dig med hund

Eksklusiv Vetboxen.dk rabatkode på Hill's Science Plan foder til hunde

Rabatkode: SalesduckBoxen

For dig med kat

Eksklusiv Vetboxen.dk rabatkode på Hill's Science Plan foder til katte

Rabatkode: SalesduckBoxen


Hvad siger andre så om Hill’s Science Plan

“Jeg startede med at fodre Hill’s Science Plan Perfect Weight til Oda i marts måned, fordi hun ikke selv kunne hoppe op i sofaen længere og virkede mere træt. Jeg snakkede med en dyrlæge, som forklarede at hunde med overvægt ikke lever så længe som hunde uden overvægt, og at det er hårdt for så lille en hund at være for tyk. Dyrlægen konstaterede, at Oda var 2 kg fra hendes idealvægt. Hun elskede smagen og pillestørrelsen var perfekt. Hun gik fra 10 kg til næsten 8 kg på 3 måneder. Jeg er meget tilfreds med resultatet og med Hill’s Science Plan Perfect Weight, fordi jeg har fået en meget mere glad og aktiv hund”

– Matilde Cantor

 

Vetboxen.dk – Hvor kæledyr ville handle

Ja, det er lidt meget at sige, men gør også rigtig meget for de ville vælge os 😉 Mit navn er Katja N-Masters, jeg startede Vetboxen.dk sammen med min mand Jacob N Masters tilbage i 2008 – vi begge er uddannet dyrepasser indenfor dyrehandel og butikken har efter udviklet sig til både at være onlineshop og at have Hundesalon, samt hundetræning. Vi har selv 2 hunde, en cocker spaniel og en brunplettet dalmatiner, en kat, af racen bengaler, koi og andre havedamsfisk, 1200 L akvarie og så vi ved en masse om saltvandsakvarier også, idet vi har haft saltvands akvarie i over 10 år derhjemme.

Her hos Vetboxen.dk har vi altid været meget stolte af at kunne sælge Hill’s produkter og du vil også på Vetboxen.dk finde sygdomsdiæter fra din lokale dyrlæge, dog gælder denne rabatkode ikke til diætfoder fra Hill’s… Men det kommer nok en anden gang 😉

Læs mere om Vetboxen.dk her

Med venlig hilsen


Katja N-Masters | Vetboxen.dk